Cursussen - Luisteren naar je pen©

GT_logo_kleurDe cursus Luisteren naar je pen© bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2,5 uur. Er wordt gewerkt in kleine groepen. In deze cursus staat dagboekschrijven centraal. U schrijft dus voor uzelf, ook al bent u in de groep.

Als schrijfcoach zal ik niet inhoudelijk op de geschreven teksten ingaan; ik geef geen analyses en interpretaties. Mocht dit echter wel uw behoefte zijn, dan ligt een therapeutisch traject meer voor de hand. De cursus Luisteren naar je pen© is hiervoor niet geschikt.

Er wordt gewerkt met korte schrijfopdrachten, die ertoe zullen leiden dat de woorden vanzelf komen en dat u zichzelf al schrijvend kunt verrassen. Niet het uiteindelijke product (de geschreven tekst), maar het creatieve proces staat centraal, met aandacht voor persoonlijke groei en zingeving. Het is dus niet nodig om schrijfervaring te hebben; spelling en grammatica zijn voor dit proces niet belangrijk.

Het doel van de cursus is dat u schrijftechnieken leert die u inspireren en aanzetten om thuis verder te schrijven. U kunt zo bepaalde thema’s die in uw leven spelen op het spoor komen en deze verder uitdiepen. Ik bied de schrijfopdrachten aan volgens de methode van Christine de Vries (http://shodo.nl/schrijven/luisteren_pen).

Tarieven en cursusdata Luisteren naar je pen©

De kosten voor de cursus Luisteren naar je pen© bedragen € 225,- voor 6 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur. Alles wat u voor de cursus nodig heeft is een pen en papier.